Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 7 maj 2007

Klickerträning i Karlstad

Av Lina - 7 maj 2007 16:46

Jag har nu lyckats smälta en del av helgens intryck, men inser att det blir alldeles för komplicerat att på ett sådant här ställe beskriva vad det är vi gjort. Tror det måste bli allt för detaljerat för att någon människa ska orka med att läsa :)


Jag och Pejla shejpade mest, hur som helst; sitt, ligg, sitt under gång, fritt följ, fingertarget och musmatta. Korta, intensiva pass. Bara mellan 4-8 repetitioner ungefär, om jag minns rätt, per tillfälle. En halv minut åt gången, typ. Så det har blivit mycket bilvila för Pejla, och mycket tittapåande för mig - vilket vi båda lärt oss mycket av :)


Här kommer en bild på när Pejla tränar target med musmatta. Jag fick stå med foten på ibland, för den blåste iväg hela tiden :) Det funkade ganska bra hur som helst.


Bilden är hämtad från Ann-Louise Ryrvik (som var instruktör på kursen). Och på hennes blogg finns massor av fina bilder från helgen: www.hastochhund.bloggagratis.se 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

7 maj 2007 21:12

Gud, så söt hon ser ut!!! Med öronen som hänger fram och ivern i hela hållningen!
Träffade en havanes valp häromdagen. Söt som spunnet socker...

 
Pernilla, Tilly & Glimma

Pernilla, Tilly & Glimma

7 maj 2007 22:05

Hej på er!! Förstår att ni har haft en toppenhelg med en massa ny kunskap att ta med hem. Hon är för SÖT lilla Pejla då hon står på musmattan.**Ler**

Ha en bra vecka!! Kramis från oss.

http://hem.bredband.net/pernsand

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se