Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 26 maj 2007

Ledig lördag med massor av sol

Av Lina - 26 maj 2007 14:03

Idag är det riktigt härligt väder! Varmt och soligt och väldigt skönt.


Nu på förmiddagen fick Pejla följa med i bilen när jag åkte runt till olika ställen och letade efter ett 6-milimeters stämjärn. Vi behöver det till badrumsrenoveringen, men det gick inte att få tag på.


Däremot, när jag letade på Granngården, så hittade jag de ultimata hundtränarbyxorna! Det är ett par arbetsbrallor i jeanstyg i dammodell. Utan hängslen, men med massor av fickor i olika storlekar, och plats för allt! Hundgodis, klicker, koppel, snusdosa, you name it!


Köpte ett par och drog sedan iväg till hundklubben för att träna lite fotgående med Pejla. Funderar nästan på att åka och köpa ett par likadana byxor till, för det kan faktiskt inte bli bättre. Helt kanon!


På hundklubben var det ingen mer än vi. Lite tråkigt, faktiskt. Men vi gick där på apellplan och tränade fotgående. Först med koppel och sedan utan. Det gick jättebra! Men fast vi var ensamma så fanns ett mycket störande störmoment - maskrosor. Pejla äter dem och där fanns nu miljontals över hela plan. Men vi körde rätt många korta pass, och däremellan satt och låg vi på gräset och hade det mysigt, och Pejla åt och åt av dessa maskrosor. Hoppas det inte är giftigt, för det har jag inte kollat upp... :/


Efter en timme på klubben åkte vi hem och käkade lunch. Hade tänkt ta med barn och sambo ut i skogen i eftermiddag, men när jag kom hem hade barnens farmor varit och hämtat dem, och sambon ligger på knä i badrummet och grejar. Så jag tar mig nog en egen sväng med vovven sedan. Inte helt fel det heller. Vädret är alldeles för fint för att man ska orka sitta här och blogga...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se