Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2007

Bilder från valpträffen

Av Lina - 8 augusti 2007 23:33

Nu har Lena, min uppfödare, lagt ut lite text och bild om vår valpträff förra helgen. Jätteroligt att se tycker jag som glömde kameran. Om någon mer är nyfiken kan ni kika här :)Hela gänget poserar.
Foto: Lena Öberg

 
ANNONS
 
Millis

Millis

9 augusti 2007 10:57

Nu har jag varit inne och tittat på de härliga bilderna.
Kramis

http://millis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hundbiten

9 augusti 2007 20:16

:)
Ja vi hade det härligt. Det var jättekul. Kan ju säga som såhär; det är tur att Lena skrivit under bilderna vem som är vem, för jag hade till och med svårt att se skillnad på dem när vi var där. Oj så lika de var allihop :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se