Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 3 december 2007

MyDog 2008

Av Lina - 3 december 2007 10:28

Vad har jag nu gjort?!

Anmälningstiden för MyDog-utställningarna går ut idag, och eftersom jag inte riktigt kunnat betsämma mig så är det ju lika bra att anmäla, eller hur? Och nu är det gjort; till den internationella och jag ställer på torsdagen.


Ska jag även anmäla till den svenska vinnarutställningen tro?!


PS. Svarar mig själv; det skulle jag visst. Anmälan är nu även gjord till söndagen. Hoppas jag får detta att funka tidsmässigt!

 
 
MAlin

MAlin

3 december 2007 10:52

Japp! Anmäl till den också! Du är ju ändå nere:-P

http://turbotass.wordpress.com

 
Ingen bild

Marta

3 december 2007 10:54

Men vad roligt!!! Vilken dag ställer ni på?

 
Ingen bild

Marta

3 december 2007 10:55

Blind är jag också....Synd, jag jobbar på torsdagen annars hade jag åkt ner och kikat.

 
Ingen bild

Hundbiten

3 december 2007 11:10

Malin - Ok då! Nu är det gjort... geeez...
Marta - ställer på söndagen också alltså - tror jag! Anmält har jag gjort nu iallafall :/

 
Malin

Malin

3 december 2007 11:28

KUL!! Jag funderar allt på att ställa på lördagen också... När man ändå är igång menar jag... Jag kanske följer i dina fotspår då;-)

http://turbotass.wordpress.com

 
Ingen bild

Hundbiten

3 december 2007 11:31

Det känns ju lite knäppt att de lagt det så att min grupp har torsdag och söndag. Bättre för dig som har fredag och lördag ju! Men men... vi får se :) Åker du fram och tillbaka eller sover du över någonstans?

 
Madelen

Madelen

3 december 2007 11:53

Kul! Jag tror tyvärr inte att det är några av "mina" dagar som jag tänkt mig ner, grupp 5 är på lördagen...tror jag. Men hålla tummarna kan man ju!!!

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Malin

Malin

3 december 2007 12:31

Jag tror att jag får sova hos min moster i Alingsås mellan fredag och lördag om jag vill. Det är ju inte så långt... Torsdag-söndag är lite knas håller jag med om.
Jag kommer anmäla på lördag också i vilket fall. Jag är övertalad av min uppfödare;-)

http://turbotass.wordpress.com

 
Ehlin

Ehlin

3 december 2007 14:28

Nämen vad är det jag läser???!! ;-)
Ska ni till My Dog-utställningen??????

Dit ska juh vi med! *hihi* Vi ska inte ställa Sally..men bara kolla!
Vi ska dit på lördagen & Söndagen.
Ha det så gött! Kram /Ehlin & Hundarna

http://www.ehlin-hundarna.dinstudio.se

 
Lena Öberg

Lena Öberg

3 december 2007 15:12

Va roligt! Jag har anmält Ella till söndagen funderar fortfarande om jag ska ställa Cliffen... just nu är han bara en smal och lång kropp och långa ben..får se dagen är ju inte slut ännu.
Vi hörs
puss på nosen till Pejla
Lena m flock

http://goldcliff.se

 
Ingen bild

Hundbiten

3 december 2007 16:16

Vad kul Lena, då hoppas jag att vi ses där. Känner jag mig själv rätt kommer jag bli väldigt nervös och då kan det vara skönt med lite stöd :)

Själv vet jag inte riktigt hur Pejla ser ut, om du förstår hur jag menar - har inte riktigt öga för hur det "ska vara" än, men vi kör på ändå :) Ska ta och trimma henne ikväll tänkte jag, för att få öva lite igen. Har inte gjort det sedan Töreboda sist... :/ så det börjar bli lite långt på öron och hals...

 
AK

AK

3 december 2007 18:40

kul med utställning!
här finns ju som sagt sängplatser för hugade! :-D

http://bacillen.wordpress.com

 
Ingen bild

Hundbiten

3 december 2007 18:45

Tack AK - det känns tryggt att veta! :) Hör av mig längre fram, måste snacka lite med sambon också. Är inte helt hundra än på att jag kommer kunna ställa båda dagarna eller om jag sover kvar/åker fram och tillbaka... :)

 
Malin

Malin

4 december 2007 09:35

Vi måste ju bara se till att ses ifall du blir kvar där nere! Det borde väl gå att få ihop dig, mig, Bacillen och Marta på något sätt?

http://turbotass.wordpress.com

 
Ingen bild

Hundbiten

4 december 2007 10:35

Absolut Malin - vi måste ju ses! Men först måste jag få ihop mig själv - det blev ju lite impulsivartat här, måste planera lite hur jag ska gå tillväga liksom...

 
Cammy

Cammy

8 december 2007 16:38

Det är så dumt att de lagt det torsdag och söndag för vissa grupper, för mig tex som har långt att åka blir det ju omöjligt att ställa båda dagarna, hellre att det hade varit torsdag-fredag istället!

http://tra-sig.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Ovido - Quiz & Flashcards