Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Vi klarade det! :)

Av Lina - 19 oktober 2008 22:04

Nyss hemkommen från examenshelg i klickerträning. Jag har ju under året gått Canis klickertränarutbildning för Ann-Louise Ryrvik, och nu har vi alltså examinerat - igår gällde det praktisk examen i grundfärdigheter; idag den skriftliga tentamen. Och det gick vägen. Jiha!!! :D


Skriver mer om helgen vid ett senare tillfälle - just nu är hjärnan minst sagt urlakad. Men sammanfattningsvis kan sägas att det nu känns lite sorgligt att det hela är över, att vi verkligen varit ett kalasgäng och att Ann-Louise varit en kanoninstruktör. Men helt slut måste det ju inte vara - vi kommer garanterat att ses för att träna ihop igen!


Hela gänget, från vänster till höger: Annelie & Toy, Madeleine & Barney, Annika & Trittla, Da Ann-Louise, jag & Pejla, Jessika & Riva, Ing-Marie & Leva. Saknar er redan!

 
ANNONS
 
P&D

P&D

19 oktober 2008 23:21

Va kul ni måste haft!
Jag har precis hittat din sida.
Snygg. Intressant. Inspirerande.
På återseende.
Mvh, P&D

http://raddningshunden.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda

20 oktober 2008 10:17

Grattis Lina & Pejla! :-)

 
Harriet

Harriet

20 oktober 2008 11:46

Stort grattis! Nu längtar jag ännu mer efter en klickerträff. :D

http://www.kiara.dinstudio.se

 
Lena Öberg

Lena Öberg

20 oktober 2008 14:30

GRATTIS till examen!!:)
Kram Lena

http://www.goldcliff.se

 
Ingen bild

Marta

20 oktober 2008 14:51

Grattis!!!!!

 
lotta L

lotta L

20 oktober 2008 15:22

grattis,grattis,grattis!!!
ska bli kul att läsa hur helgen varit..:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

20 oktober 2008 16:58

Grattis! Va kul men jag tveka inte en sekund att ni skulle bli godkända. Bra jobbat!
Tina

http://workinglabs.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se