Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 2 april 2009

Bilder från helgen

Av Lina - 2 april 2009 17:21

 

 
ANNONS
 
AK

AK

2 april 2009 18:40

Men vilka bilder! Alldeles strålande! Man blir ju riktigt sugen på vinter och snö igen....men bara nästan! :D

http://bacillen.wordpress.com

 
Madelen

Madelen

2 april 2009 20:21

Härliga bilder, vilket väder ni fick! Vad är den första hunden för något *nyfiken*, den var jättefin!

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Lina

Lina

2 april 2009 20:53

Ska försöka hinna fixa fler bilder, har massor från helgen, och vädret var ju helt underbart :)

Madelen - det är en BC-valp! :)

http://www.hundtranaren.se

 
Elin og Spike

Elin og Spike

3 april 2009 08:44

Hei!
Takk for sist:) Så fine bilder! Vi var jo utrolig heldige med været. Gleder meg til å treffe dere igjen på neste samling!

http://www.jodaposten.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se