Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Reklamfri blogg?

Av Lina - 29 oktober 2009 10:33

Som ni säkert märkt har det smugit sig in reklam i bloggen sedan en tid. Såhär skriver Bloggplatsen (eller Blogga gratis, som de hette förut) om detta till sina användare:


Allt eftersom vi får fler bloggare så krävs fler och fler servrar m.m vilket gör att vi måste få intäkter för att kunna fortsätta driva sidan.

Vi har försökt haft bloggarna reklamfria så länge det bara gått (3,5 år), men nu har vi kommit till ett läge där det är så pass många bloggar och besökare att det är ohållbart att fortsätta driva tjänsten utan reklamintäkter.

Självklart så förstår vi missnöjet kring detta, och att en del kan absolut inte stå ut med reklam på sin blogg. Därför finns alternativet att betala för att ta bort reklamen från sin blogg.

Ett mål med att få reklamintäkter är även att kunna erbjuda fri uppladdning av bilder, gratis SMS-bloggning m.m samt att vi ska få mer resurser till att vidareutveckla bloggarna med fler funktioner.


Personligen gillade jag min blogg bättre utan reklam. Vad tycker ni? Ska jag betala för att slippa den?

 
 
Marta

Marta

29 oktober 2009 12:29

Jag gillade den också bättre utan reklam men jag vet inte, tycker det känns onödigt att betala - så störande är det ju inte....Jag kommer följa bloggen lika flitigt oavsett!

http://villgott.wordpress.com

 
Ingerid Margrete

Ingerid Margrete

29 oktober 2009 14:25

Jeg hadde også blitt sur om blogen min plutselig ble invadert av reklame...
Men jeg ser ikke helt poenget med å betale for reklamefri blog når det finnes mange som tilbyr deg reklamefritt gratis? Blogspot (google) for eksempel? Eller wordpress for den delen, men blogspot er mindre styrt og har flere muligheter enn wordpress, så jeg foretrekker dem...
Hvis jeg vil ha reklame i min blog, er det jeg som får inntektene... Liker det bedre sånn!

http://www.klikkeragility.blogspot.com

 
Madelen

Madelen

29 oktober 2009 20:03

Finns ju andra alternativ om man inte vill ha reklam, wordpress har jag, ingen reklam. Men det är ju inte obegränsat med plats i och för sig. Den stör inte mig så länge som det inte blir mer.

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Harriet

Harriet

29 oktober 2009 21:25

Jag tycker inte att den är så störande. Jag har ju reklam hos blogtown med och den tycker jag är mer störande för den kan dyka upp mitt i bloggen.
Längtar, längtar, längtar :)

http://www.ladusvalans.se

 
Lillan & Zelda

Lillan & Zelda

30 oktober 2009 11:37

Jag, precis som du, gillade min blogg bättre innan reklamen men jag tycker inte det är värt att betala bort den än, så länge det inte blir mer än såhär.

http://zelda.bloggagratis.se

 
Jenny o Vixhen

Jenny o Vixhen

30 oktober 2009 15:06

Tycker inte heller att den är störande här men lite sur hade jag nog blivit om jag startade bloggen reklamfri.
Ha en mysig helg.
Kram

http://fjodorochvixhen.wordpress.com

 
Eva o Kasper

Eva o Kasper

1 november 2009 17:05

Det är riktigt jobbigt med rörliga blaffor, så länge reklamen är statisk störs jag dock inte. Men det kan du väl inte styra över... Svårt att säga om nån annan ska betala för att slippa :) men det finns ju som sagt andra alternativa bloggplatser annars.

http://skogsstjrna.blogspot.com

 
Ida

Ida

2 november 2009 19:16

Tjaa, personligen är jag nog lite störd av reklam i bloggar, vill gärna ha det "rent och snyggt" Du kan inte tänka dig att byta blogg? Wordpress tycker jag har minskat på sin reklam, och jag är jättenöjd med den som mall.

http://www.tajma.wordpress.com

 
Lina

Lina

4 november 2009 22:25

Jag har varit inne på att byta till t.ex wordpress förut, men jag gillar faktiskt bloggagratis rätt mycket :) Så jag blir nog kvar här en stund till. Valde nu att betala bort reklamen en månad, så får vi väl se sedan hur det blir :)

http://www.hundtranaren.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skapa flashcards