Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 9 december 2009

Vinn kurs hos Eva Bodfäldt och Fanny Gott!

Av Lina - 9 december 2009 15:12

Har inte hunnit med bloggen så mycket det senaste, men jag har å andra sidan inte så värst mycket att skriva om i hundträningsväg. Vi tränar lite smått hemmavid och åker på elitsatsning med Maria Hagström igen nästa vecka. Ska försöka hinna med att blogga något längre om några dagar, men just nu är det mest förberedelser inför jul och jobb inför mässa med Hundtränaren som tar upp min tid.


Vill dock gärna tipsa er om att Hundtränaren just nu kör en tävling där alla hundtränarläsare har chans att vinna presentkort på kurser hos Eva Bodfäldt och Fanny Gott! Kunde jag så skulle jag själv delta, men det går ju inte förstås :)


Kika in på http://www.hundtranaren.se/tipsa.html så får du veta mer!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se