Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Snart MyDog

Av Lina - 8 januari 2010 22:56

Är i Göteborg, utan hund och utan barn. Känns lite naket nästan :) Har spenderat kvällen i mycket gott sällskap och ätit mig mycket mätt på mycket god thaimat. Känns väldigt mycket som semester :)


Men imorgon blir det arbete och ska jag försöka sälja en del böcker + dela ut lydnads- och brukslathundar på MyDog-mässan. Hoppas givetvis på att träffa många vänner och träningskompisar, och att hinna shoppa lite och se på tävlingar. Är särskilt sugen på Fanny Gotts agility och Maria Hagströms lydnad - ska bli kul att heja lite på mina instruktörer :)


Har du vägarna förbi mässan hoppas jag att vi ses i monter B06:43! :)

 
ANNONS
 
Madelen

Madelen

9 januari 2010 12:35

Önskar jag kunde komma, det börjar suga i hundmässatarmen. Det började i december men jag räknar med att det försvinner efter den här helgen...

Lycka till med försäljningen!

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Harriet

Harriet

9 januari 2010 21:37

Hade jag varit lite snabbare så jag hade anmält medan det hade varit billigt så hade vi setts igen.
Men jag kommer att få en lathund av Madde i alla fall. :)
Hoppas att du får mycket sålt.
Kram

http://www.ladusvalans.se

 
ankifl

ankifl

11 januari 2010 13:50

Missade denna. Hade inte möjlighet att åka. Tror det blir en stor hundmässa i Malmö i mars. KOmmer ni att närvara på den då?

Iövrigt en mycket trevlig blogg. Länkar gärna hit om det är ok för dig.

Mvh
Anki.

http://www.ankifl.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se