Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Pejliansk uppdatering

Av Lina - 5 mars 2010 18:56

Pejlas operationssår har läkt jättebra och idag tog vi bort stygnen. Hon fick metacam i fyra dagar, men sedan kunde jag plocka bort det. Och hon har bara blivit piggare och piggare.


Dock har hon varit väldigt rädd om rumpan fortsatt, och idag hos veterinären upptäckte vi ett sår på svansens undersida, ca 1 dm från roten. Förmodligen har skäggstubben efter det rakade området på baken skavt mot huden på svansen och det har blivit väldigt ömt. Hon skrek i högan sky när vetten råkade stöta i området.


Väldigt besvärligt tycker jag! Nu ska jag smörja henne med en salva två gånger om dagen, och hon har väldigt ont. Skriker i högan sky när jag smörjer, men vad gör man? Hoppas innerligt att det ska vara läkt om en vecka när Zaphod kommer - vill inte gärna ha en vuxen hund med ont tillsammans med ny galen valp...

 
ANNONS
 
Lillan & Zelda

Lillan & Zelda

5 mars 2010 20:37

Men åh vilken otur för Pejlis att få skavsår:( håller tummarna för att det ska gå över. Åh, är det dags till helgen? vad fort tiden går!

http://vattenhunden.wordpress.com

 
Madelen

Madelen

6 mars 2010 12:33

Stackars Pejla, så ont hon måste ha. Hoppas det läker nu bara så hon är glad och pigg då Zaphod kommer.

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Anna H

Anna H

7 mars 2010 23:06

Skönt att höra att Pejla är bättre, och hoppas svansen också läker snart.

Grattis till Zaphod! Underbart namn :)

http://annabloggen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se