Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 12 mars 2010

Nu är det fredagsmys :)

Av Lina - 12 mars 2010 20:13

 

 
ANNONS
 
Lillan & Zelda

Lillan & Zelda

12 mars 2010 21:35

Grattis till er nya familjemedlem, Zaphod! Nu är jag bra så nyfiken på att träffa er och honom=)

http://vattenhunden.wordpress.com

 
Lovisa, Inja & Fendi

Lovisa, Inja & Fendi

12 mars 2010 22:27

Grattis :) Härlig tid ni har framför er!

http://4fota.se

 
Madelen

Madelen

13 mars 2010 07:45

Grattis! Ska bli så kul att läsa dina funderingar om din andra hund och träningen :).

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Eva o Kasper

Eva o Kasper

13 mars 2010 11:35

Hur tar Pejla det?

http://skogsstjrna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se