Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 9 april 2010

Ny blogg

Av Lina - 9 april 2010 16:09

Jag har blivit ombedd att blogga på den nya livsstilsportalen mixr.se. Det är LRF Media som står bakom sajten, ni vet, de som har en massa tidningar, bland annat Härliga Hund. Jag kommer att blogga på deras husdjursavdelning - spännande värre! :)


Jag kommer dock att ha kvar den här bloggen också, iallafall tills vidare, tills vi ser hur det utvecklar sig.


Men kika gärna in på den nya bloggen, premiärinlägget hittas här.


 

 
ANNONS
 
Lovisa, Inja & Fendi

Lovisa, Inja & Fendi

9 april 2010 18:36

Wow!! Status :D Ska se till att följa er där med :D

http://4fota.se

 
Ingerid Margrete

Ingerid Margrete

9 april 2010 19:08

Men hvordan får man det nye inn i google reader?

http://www.klikkeragility.blogspot.com

 
Lina

Lina

9 april 2010 19:19

Oj Ingerid Margrete - det vet jag faktiskt inte! Jag ska se om jag kan undersöka saken och återkommer om jag hittar lösningen!

http://hundbiten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se