Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 13 april 2010

Hundprat i radio

Av Lina - 13 april 2010 21:50

För länge, länge sedan jobbade jag med radio, så när jag idag satt i P4 Radio Värmlands studio kändes det riktigt hemma :)


Det känns å andra sidan lite schizofrent att ha två bloggar, och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det blir ju konstigt om jag ska blogga om exakt samma saker på båda ställena, eller?


Jag har iallafall bloggat om mitt radiopratande, som givetvis handlade om hund, i min mixr-blogg, och lämnar därför en länk här för er som vill läsa :)


 

 
ANNONS
 
Madelen

Madelen

14 april 2010 08:24

Jag har lyssnat nu och det lät så bra :) . Stämde fint på mig med. Mår så mycket bättre med hund än utan.

http://k9kiwi.wordpress.com

 
Ingerid Margrete

Ingerid Margrete

14 april 2010 09:40

Jeg synes du skal kopiere over teksten så den kommer i begge bloggene. For jeg får ikke til å lage feed av den nye bloggen din, og vil så gjerne få oppdatering når du har skrevet noe :-)

http://www.klikkeragility.blogspot.com

 
Carro

Carro

14 april 2010 10:21

Jag har ju också två bloggar och har länge funderat på om jag ska stänga ner min kontrollek-blogg och bara blogga på hundID. Men hundID-bloggen avser jag hålla ganska professionell och jag känner att jag behöver en blogg där jag kan få vara mer privat i bland. Det är min erfarenhet av två bloggar. Just nu ligger hundID-bloggen lite nere, men så är det i perioder.

http://www.kontrollek.bloggagratis.se

 
Lina

Lina

14 april 2010 10:28

Tack Madelen :) Det var skoj.

Carro, det är lite så jag tänker också - jag vill inte vara för privat i mixr-bloggen, men vill kunna vara det här :)

Ingerid - ja, det är ju en tanke. Åtminstone att jag kopierar över det jag bloggar om på mixr hit. Men inte tvärt om :)

http://www.mixr.se/blog/user/30

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se