Hundbiten - en blogg om hundträning / klickerträning med Lina, Pejla & Zaphod

Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Hundtränaren

Av Lina - 24 juni 2010 23:31Jag vet inte hur många av er bloggläsare här på mixr som känner till att jag ger ut en bok som heter Hundtränaren. Första boken kom 2009, och nr 2 2010. Det är en kombinerad träningsdagbok och inspirationskälla för alla som älskar att träna hund.


Jag har fått lite press för Hundtränaren, och det är alltid lika roligt! Nu senast skrevs det om mig på tjejportalen Magazin Vera. Här är länk till detta!


I övrigt tänkte jag bara önska en glad midsommar till er alla. Ha en riktigt skön helg!

 
ANNONS
 
Madelen

Madelen

26 juni 2010 13:53

Hoppas att det kommer ut en Hundtränaren nästa år också. Den har varit så bra!

http://tokryck.wordpress.com

 
Katja

Katja

27 juni 2010 20:32

Ja det hoppas jag oxå! :)

http://www.pudelbus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 26 september 2011 11:59

Nu har jag bloggat på bloggplatsen/bloggagratis i fem år! Men nu är det dags att flytta vidare. Jag har haft hemsida och bloggar lite utspritt under en lång period, men har nu äntligen samlat ihop allt på ett enda ställe.   Den här bloggen får li...

Av Lina - 23 september 2011 15:42


Vill bara nämna att jag har ett helt nytt täcke, Back on Track, 74 cm, till salu. Jag lyckades beställa ett alldeles för stort täcke, och säljer det därför nu på Tradera.    Länk till annonsen   Bild framletad på nätet för att illustrera m...

Av Lina - 21 september 2011 15:19

Jag håller en grundlydnadskurs på Torsby BK på onsdagförmiddagarna och har en blandad grupp av engagerade deltagare. Jag gillar verkligen att hålla kurs, och när man får deltagare som verkligen vill träna, är det extra givande.   Vi har under kur...

Av Lina - 18 september 2011 18:17

Jag håller på att undersöka intresset för Åsa Jakobssons kurs i avslappning/uppmärksamhet. Åsa bor i Skåne, men jag har länge velat ta upp henne till Torsby/Värmland för denna kurs.   Vi behöver ett gäng på 6 ekipage, plus ett antal observatörer....

Av Lina - 31 augusti 2011 15:53

Igår var vi i Värmskog på vallningskurs igen. Och det hände en hel del för Zaphods och min del. Vi gick, återigen, i liten fålla, i koppel som jag släppte ganska omedelbart för att komma på andra sidan fåren. Första passet gick finfint! Han går för n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se